Temakurser

Det kommer fler temaområden.
Vi kan även skräddarsy ett tema efter era behov.

Matfoto & Matstyling

Vi lär oss grunderna i matstyling och använder mobilen för att ta professionella matbilder. Vi går igenom kamerainställningar, ljussättning och hur du preppar och stylar maten inför fotografering.

Miljö, Event & Porträtt

Visst går det att ta professionella miljöbilder och medarbetarporträtt med mobilen. Vi går igenom inställningar, utrustning, ljussättning och hur man får personer att slappna av framför kameran.

Storytelling & Fotostilar

Vi använder storytelling för att skapa professionella bilder och videor du kan använda i din verksamhet. Hitta en fotostil som passar dig och din verksamhet.

Hästfoto som marknadsför din hästverksamhet

Vi hjälper dig att ta skapa professionella bilder du kan använda i din hästverksamhet. Skapa en bildbank du kan använda i tryck, på din hemsida och i sociala medier. I vår stallstudio kan vi simulera alla typer av stallmiljöer men vi kan även vara hos er.

Vanliga frågor

Kan jag använda min egen mobil?

Ja. Vi hjälper dig med inställningar och ett arbetsflöde anpassat efter din mobil.

Måste jag själv köpa apparna?

Ja. Du väljer själv om du vill köpa apparna eller inte. Det mesta går att göra med standardkameran i din mobil. Du vet i förväg vilka appar vi kommer använda på kursen så du kan installera dem i förväg.

Kan jag avboka en kurs?

Ja. Du kan avboka en kurs en vecka före kursdatum, därefter kan du omboka till ett nytt datum. Detta gäller om inte annat anges vid kursbokningen.

Erbjuder ni även kurser i videoredigering?

Nej, däremot kommer vi erbjuda detta genom våra partners.

Boka en session