Om mobilfoto.se

Hej.

Jag heter Jennifer Barker och driver JHP images stallstudio med fokus på hästfoto. Här skildrar vi det dagliga livet med häst och ponny och har idag en helt unik samling kvalitetsbilder för kommersiellt bruk. 

Sedan starten 2014 har vi GDPR-säkrat alla bilder med modellkontrakt för såväl ponny som modell. Alla bilder är tagna i Sverige och finns nu att köpa på de internationella bildbyråerna Scandinav och Johnér

Våra klienter

Våra klienter är engagerande, nyskapande, kreativa företag som alltid blickar framåt – precis som JHP Images. Vi jobbar idag tillsammans med bl.a. Sillfors Enterprise AB, Scandinav, Studieförbunden, Johnér, Körunda Hotell och Konferens, Vuxenskolan, School and service och Myrsjö Gård.

[modula id=”1101″]

Matstylist inom foto & film

Jag har anlitas som matstylist till reklam och reklamfilmer för  McDonald’s, ICA-Stig, Scan, Marabou, Måltid, Philadelphia, Burger King, Ricenta, Tellusgruppen, mfl.

Köksmästare och tävlingskock

Jennifer Barker är köksmästaren och tävlingskocken som valde kameran och blev matstylist och hästfotograf.

Som kock har Jennifer Barker såväl varit köksmästare på Sigtunahöjden som Djusholms Villa Pauli, hon är även invigd i Chaîne des Rôtisseurs som Chef de Rôtisseur.

Hon har även tävlat och 2011 vann hon Svenska Copper Skillet och tog en plats i den internationella finalen i Washington, USA. Jennifer var även domare för Svenska Mötens event: Årets svenska mötesmåltid 2012 samt jurymedlem på Copper Skillet 2012, 2013 och 2014.

Jennifer har även vunnit kockduellen på Smaka på Stockholm 2011, 2012 och v2016.